Het concept

Interactie, belevenis & saamhorigheid
Het escape kerstpakket combineert alle bovenstaande aspecten en meer voor jouw personeel. Door het combineren van een escaperoom met het kerstpakket zoals we deze kennen ontstaat er compleet nieuwe vorm van waarderingsgeschenken. Dit zorgt voor een interactieve belevenis voor jong en oud, waar dan ook. Tevens is het spel ten tijden van de huidige Covid-19 situatie een fijne en veilige vorm van saamhorigheid welke onder welke omstandigheden dan ook kan plaatsvinden.

Het spel
Het spel is zo ontwikkeld dat het voor alle leeftijden bereikbaar is, en dus iedereen binnen het bedrijf er evenveel plezier aan overhoudt. Naast dat er met het spel rekening is gehouden met de leeftijd van de spelers hebben we natuurlijk ook naar escaperoom ervaring gekeken. Zo is het spel uitdagend genoeg voor fanatieke escapegame spelers, maar duidelijk en goed uitgelegd voor nieuwe spelers.

Tijdens het spel helpen de spelers de kerstman om kerst te redden. Dit doen zij middels zowel online als fysieke puzzels. Het escape kerstpakket bevat een luik met daarin de eerste puzzels en uitlegformulieren, deze zijn duidelijk aangegeven en zonder de code van het slot te vergaren. Met deze startuitleg worden de spelers duidelijk geïnformeerd en naar een online omgeving geleid, waar het spel en de tijd start.

Tijdens het spel leidt de online omgeving je door de puzzels heen en vul je hier de antwoorden in, dit allemaal terwijl de klok in beeld doorloopt. Komt een speler er niet uit? Dan kan hij per puzzelopdracht een aantal hints aanklikken, wanneer de speler er echt niet uitkomt kan de oplossing van een opdracht ook worden vergaard. Let wel op, een hint of een oplossing kosten je extra tijd!

Aan het einde van het spel heb je naast dat je kerst hebt gered de code voor de doos ontcijfert. Hiermee open je makkelijk het slotje en kan je jouw beloning opeisen.

Bedrijfscompetitie
Elk bedrijf krijgt een unieke bedrijfscode welke online aan het begin van het spel ingevuld dient te worden. Deze code plaatst je automatisch in de juiste bedrijfspoule, hierdoor kan je zien wie er binnen het bedrijf de escapegame het snelste heeft opgelost. Het is dus tevens ook nog mogelijk om als bedrijf nog een extra prijs beschikbaar te stellen voor de winnaar.

Speelduur: 60-90 minuten
┬ę 2022 - KerstEscapeBox.nl